Balletje schoppen → Nieuwe speeltjes!

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

Beste mede-Nederlanders,

Zoals jullie weten begint vandaag het Europees Kampioenschap: Ik-ben-gek-dus-ik-ren-achter-een-bal-aan-voor-mijn-lol, voor Nederland. Anders gezegd: het EK Voetbal dus! Ik ben daar altijd reuze blij mee, leuk om die tweebeners zichzelf zo te zien uitsloven, maar eigenlijk vind ik het allerleukste dat Suus dan leuke spulletjes voor mij gaat kopen!
We gingen eigenlijk naar de winkel omdat mijn flosstouw in de regen had gelegen… En aangezien ik niet van schimmel en verrotte flosjes hou ging Suus een nieuwe kopen.
Uiteraard waren er ook nog een paar oranje spullen te koop! Suus heeft zich ingehouden en maar één leuk ding gekocht!

Mag ik u voorstellen aan De Nederlandsche Leeuw….

We loeren naar de vijand...

We loeren naar de vijand!!

en dan…..

AANVALLUHH

en hoe je de vijand dan moet oppeuzelen zie je hieronder…

smullen maar....

Zoals jullie kunnen zien kan voor mij het feest best nu al wel beginnen.. Maar eerst gaat Suus weer even achter de computer… See you soon allemaal! Ik zal live te volgen zijn tijdens de wedstrijd via mijn twitter kanaal… GoldenretrEvy is de naam! (sorry link werkt niet!)

Dikke Lebber,
Evy.

Verhaal van de dag , , , ,

1 comment


Leave a Reply