Nieuw doel vaststellen!

Beste lezers,

Na de teleurstellende wedstrijden van het EK is nu de rust weer terug gekeerd en kan iedereen weer een beetje normaal doen. Ik geef het eerlijk toe dat ik het oranje legioen ook steunde maar t spel was ver onder de maat.

Ik ben zondag voor de wedstrijd koest gehouden met een bot dus ik dacht helemaal niet aan een eventuele nederlaag..

Ik wil jullie verder alvast even voorbereiden op een stillere periode. Suus heeft tentamens dus dat is niet echt bevorderlijk voor de verhaaltjes op het blog. Ik zal wel aan haar vragen of ze de lay out zo snel mogelijk wat minder voetbal/oranje wil maken zodat iedereen zonder schaamte hier kan komen lezen.

We kiezen nu maar een nieuw doel: een leuke zomer! Of het nou regent of dat de zon schijnt, geniet gewoon van elk moment!!

Dikke lebber,
Evy.

Verhaal van de dag , , , , ,

Leave a Reply