Suus, Suus, Guus, (en Evy…)

Ja ik weet het, mijn naam hierboven valt ernstig uit de toon in het rijtje met de ‘uus’.. Maar ik kan er even niets aan doen hoor! Gelukkig gaat dit blog niet over namen maar over leuke belevenissen van mij!

Suus & Suus hadden al heel lang geleden afgesproken om te gaan wandelen…. Maarja toen lag er ineens zo veel sneeuw dat er even niet gewandeld kon worden. Nadat die sneeuw geweest was kwam de studie van mijn Suus er even tussendoor (lees: 3 maanden).

Suus kreeg op een zaterdag avond een geweldige ingeving en toen hebben we de zondagmiddag daarna gelijk heerlijk op het strand vertoefd… Snelle service hè!!

Ik had Guus nog nooit gezien maar het is een hele lieve Labrador, kijk maar naar de foto’s van hem hieronder…

Dit is Guus

Even poseren

Suus heeft ook nog een paar foto’s van mij gemaakt…

Alles goed in de gaten houden!

Liefff koppie van mij =)

Andere Suus heeft goede foto’s van ons tweeën (en van mij..) gemaakt dus daarom nu even een paar foto’s van haar op de site © Suzanne Dijkstra:

 

Ik daag je uit...

Samen even een beetje rennen, en het strand verkennen..

Is dit een bal? #ikbenkippig

jaaaah! 'T is een bal!!

Heeft hij de bal?

We zijn dikke vriendjes geworden en willen graag vaker samen uit…!
Oftewel: Regel dat ff Suus & Suus :).

Dikke Lebber,
Evy.

PS. De volgende blog komt er morgen al weer op dus hou de site in de gaten!! 

Verhaal van de dag , , , , ,

1 comment


Leave a Reply