Sundowner @ lookdune

Omdat Suus ein-de-lijk klaar was met haar tentamens zijn we op een avond naar een terrasje gegaan bij kijkduin, ook wel lookdune genoemd. Daar zaten we lekker even te drinken tot dat de aandacht van Suus getrokken werd naar een mooie verschijning aan de horizon: de ondergaande zon!

Suus was al een paar keer opgestaan om foto’s te maken maar ineens bedacht ze zich dat het misschien ook wle leuk was als ik op de foto;s erbij kwam te staan: het ultieme genot doordat natuur en dier samen komen in één foto…
Het is echt erg maar Suus was niet meer te houden,  zelfs de warme drank moest er een beetje onder lijden. Het was koud(er) gelukkig ook nog lekker hoor, dus dat was mooi meegenomen!

De resultaten liegen er niet om maar Suus vond ‘t stiekem toch wel jammer dat zij haar echte camera niet mee had.

Hier onder kunnen jullie de foto’s zien. Als jullie ze te klein vinden; gewoon even klikken en dan komt er een grote versie tevoorschijn!

    

    

Ik vond het een bijzondere avond en wil er graag nog zo één meemaken als het even kan.. Het was heerlijk relaxed en ik zorg de volgende keer dat Suus haar echte camera mee heeft zodat het resultaat nog mooier wordt!

Dikke Lebber,
Evy 

Verhaal van de dag , , , ,

Leave a Reply