Drie musketiers

Daar was al weer een nieuwe blog! Wat een feest hè?

Nu is het eens een keertje tijd voor een blog waar ik niet alleen ben, maar mijn twee goldenvrienden Borre en Bjorn gingen mee naar ockenburg! Dat was uiteraard dikke vette pret. Ik heb onder andere samen met Borre gezwommen en ik kan me ook uitleven op die ‘kleine’ Bjorn. Dat valt even tegen voor mij hoe erg hij de lucht in schiet zeg! T wordt al steeds meer een echte reu en ik zag ook dat hij al zijn poot optilde om te gaan plassen (vind ik echt onhandig persoonlijk hoor, maar oké, moet hij zelf weten!)

We hebben dus eerst een tijdje op het grote veld gestoeid en gerend en daarna gingen we steeds meer het bos in. Uiteraard werden we lekker nat en door het grijs-achtige zand zagen we er al snel niet meer uit. Dit deden we expres, want dan zouden we ook nog naar het strand gaan!! niet doorvertellen hoor.

Hieronder volgen wat leuke foto’s van ons gemaakt door Suus:
  

  

En toen was het tijd voor het strand, uiteraard zijn daar ook foto’s gemaakt…

  


                                         


Nou zoals jullie kunnen zien op de veeeeele foto’s (Sorry!) hebben wij het enorm naar onze zin gehad! Het was een mooie dag, wel een beetje veel wind maar daardoor hebben wij ook kennis kunnen maken met de kitesurfers die bezig waren op de zee. Dit is raar maar wel leuk, weer eens wat anders dan een saaie boot!

Zooooo, nu ga ik weer even lekker dromen van allerlei leuke dingen zoals vakantie, brokken, spelen, eten, slapen, brokken… en uuuh… nog meer brokken!

Dikke Lebber,
Evy.

PS. Door die kleine foto’s snijdt ie er wel eens wat neuzen of oren vanaf. Als je die onderdelen ook wilt zien moet je even op de foto klikken en dan komt het er allemaal weer netjes aan te zitten! 

Verhaal van de dag

Leave a Reply