Even Onthaasten…

Gewoon omdat het kan, ben ik met Suus naar Ouddorp gegaan.
Daar hadden we een huisje middenin een duinpan, onwijs rustig met uitzicht op de vuurtoren en als je boven was kon je ook nog de zon in de zee zien zakken.. Echt een paradijs op aarde dus!

De zon verdwijnt al bijna helemaal achter de duinen, in de zee!

Ik in 't oranje avondlicht...

Woensdag avond was het heel rustig verlopen allemaal nog even buiten op het terras gezeten en daarna nog een rondje gelopen om de boel een beetje te verkennen. Al snel was het slaaptijd.

Donderdag ochtend liep ik met Suus al om 7:00u op het strand, dit lag 400 meter verderop.. Je moest daar alleen wel voor omlopen want door de wilde begroeiing lopen in de duinen was dat geen optie. Dat was maar goed ook want dan zouden misschien meer mensen dat gaan doen en dan wordt de natuur verwoest. Dat zou reuze zonde zijn!!

Omdat we zo vroeg waren, was er nog niemand op het strand geweest en daardoor was het leuk om deze foto te maken.. Evy was de enige die daar gelopen had…

De andere foto’s van het strand ‘s morgens vroeg kan je hieronder zien:

Lekker rennen: JIPPIE! We zijn de eersteeee!

oh er komt toch iemand aan...

Verder heb ik die dag heel erg gespeeld met Max, een leuke reu van 18 maanden uit Turkije. We konden het heel erg goed vinden samen en zijn daarom ook leuk op de foto gezet terwijl we aan het ravotten waren!

  

Het was erg leuk in Ouddorp en we hebben even heerlijk onze rust gepakt.
Dat zou iedereen eens zou moeten doen!!

Dag huisje…..

Dikke Lebber,
Evy. 

Verhaal van de dag , , , , , ,

1 comment


Leave a Reply