Wat 'n dijk!

Hallo allemaal!

Afgelopen vrijdag [eigenlijk al weer een tijdje geleden door de update crisis, het was namelijk 26 maart] ben ik voor de 2e keer naar de dijk geweest in monster. We gingen daar eigenlijk altijd alleen maar naar het strand, maar de dijk is goed voor een leuke afwisseling! Bij de bushalte had ik een bal gevonden dus die nam ik mee de bus in. Niet echt handig hoor, dat die bus zo schommelt! De bal viel namelijk uit mijn bek en rolde zo de hele bus door! Gelukkig wist Suus hem wel te pakken te krijgen dus dat kwam goed uit. Suus en ik waren eerder dan Elmo en zijn baasje op de dijk dus we gingen alvast een stukje lopen. Suus had natuurlijk haar camera weer bij zich dus er zijn een aantal actiefoto’s gemaakt! Ik vind t wel mooi want zo krijg ik natuurlijk hele leuke foto’s van mezelf!

Ik ben echt de mooiste hond hè!

Na deze paar foto’s is de camera opgeborgen want toen gingen we alleen maar lopen/rennen en spelen!
Om kwart voor 4 zaten we weer in de bus terug en om kwart over lag ik lekker thuis voor pampus…
Al met al heb ik een hele lekkere middag gehad en die wil ik heus nog wel een keertje over doen!

Lebber,
Evy

Verhaal van de dag

Leave a Reply