Autorijden #01

Haai rakkers!

Ik moet jullie eventjes wat bekennen….

Ik denk namelijk eigenlijk dat ik geen hond ben. Ik doe zo veel normale menselijke dingen… Ik zal eens wat dingen opnoemen.. Ik eet, ik slaap, ik heb ook zo mijn behoeftes… Ik dacht laat ik eens een stapje verder gaan dan dat.

Ik ga autorijden!!! (Nouja, eigenlijk is het een bus)

Denk dat ik nu in mijn goede levensfase beland ben daarvoor dus ik ben zo brutaal geweest zondag avond 3 februari dat ik tussen Jaap zijn benen door op zijn schoot klom. Daar eenmaal aangekomen had ik een heel leuk uitzicht. Eerst moet je natuurlijk links en rechts kijken… Ik heb uiteraard nog niet alles tegelijk gekregen deze eerste les. Het was nu ooral kijken wat waar vandaan zou komen qua verkeer :).

Je moet bijvoorbeeld goed kijken naar het tegemoetkomende verkeer…

Je moet altijd heeel goed kijken wat er aan komt, ookal moet je in een rare hoek gaan hangen. Veiligheid staat voorop!

Samen met mijn instructeur: Jaap.

Dit was een leerzame les en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Ik hoefde gelukkig niet te betalen, dat is het enige wat ik niet doe als dierlijk mens; betalen.
Ik hoop dat jullie mijn  rijlessen gaan volgen en dat jullie het leuk vinden. Misschien leren andere viervoeters het dan ook wel. Zou wel handig zijn want dan kunnen we ook eens zonder de tweebeners op pad!

Nou ik ga weer even oefenen!!

Dikke Lebber,
Evy

Verhaal van de dag

1 comment


Leave a Reply