(K)oud & nieuw

Evy koud 2 januariOud en Nieuw is niet echt het leukste feest van het jaar vindt Suus. Die riep dus al weken dat ze graag naar een vuurwerkvrij park wilde gaan, maar had nooit gedacht dat dat zou gaan gebeuren. Mij leek dat ook wel een leuk plan maar dan meer onder het mom van ‘Jullie verlate huwelijksreis’ en dat ik daar dan lekker van mee geniet! Ik heb niet zo last van de knallen.

Op een gegeven moment werd er binnen een middag besloten om weg te gaan en alles moest ingepakt worden. Ik keek toch wel een ietsiepietsie zenuwachtig de gang in waar alle tassen werden klaargezet, maar ons voer werd ook in de gang gezet: BINGO! Wij mogen ook mee!!

De bestemming was Stramproy, Limburg.

Er lag een hoop sneeuw en het was dus glijden geblazen naar het huisje. De stemming zat er goed in en het zou echt een feestweek worden. Zoals jullie op die foto boven in de hoek kunnen zien was het wel erg koud. Die Laplandmuts van Suus hielp wel goed gelukkig!
Tevens vond ik die muts ook wel handig omdat ik zo nog een goed excuus had om niet te luisteren dus kon ik meer ondeugende dingen uitsnuffelen.

Hieronder zie je mij liggen: Ik geniet van de zon terwijl ik aan het sneeuwschuiven ben met mijn neus. Meestal wil Suus mij wel op de foto hebben en nu dacht ik ‘kom laat ik eens spontaan doen’. Ik kroop dus stiekem voor de lens. Suus had het plan om de schitteringen van de zon in de sneeuw te fotograferen, maar bij thuiskomst zag ze dat er een Blondje op stond: IK! Nou dat vond ze toch wel een leuke verrassing 🙂

sneeuwschuiver 29 december
We zijn uiteindelijk in plaats van een week 10 dagen weg geweest en hebben in die tijd best veel gedaan.
De grotten in Valkenburg (ik zag geen poot voor ogen joh!), het drielandenpunt in Vaals en ook het Geocachen in meerdere steden en landen niet te vergeten. Ik probeer altijd goed mee te zoeken met die schatten maar ik heb nog nooit iets zelf gevonden. Ach, ik ben al blij dat ik mijn poten weer kan strekken als Suus weer op schattenjacht gaat dus ik vind het allang best. Zo zien we toch weer andere dingen dan tweebeners die die leuke hobby niet doen!

De hele week heeft het nog wel gesneeuwd waar wij waren terwijl die witte prut in het westen alweer weg was. Ik heb er geen problemen mee hoor want ik ravot gewoon door alles heen! Wel moest Suus een keer ongelooflijk hard lachen toen ik door ene laagje ijs zakte wat op een plas stond. Oefff dat was even koud! Gelukkig waren we toen weer bijna thuis dus kon ik mezelf voor de kachel weer warm krijgen.

Ohja en we mochten omdat het vakantie was ook lekker op de bank liggen 🙂 Dat is pas het goede leven! Hieronder Borre met Jaap saampjes op de bank…

Eigenlijk willen we nu weer op vakantie om rust te krijgen van de afgelopen vakantie maar helaas moet er gewerkt en gestudeerd worden.

Tot de volgende blog lieve lezers!

Dikke Lebber,
Evy.

Verhaal van de dag

Leave a Reply