Harig!

Uh ik bedoelde eigenlijk Jarig, maar mijn teenkussentje raakte de H aan in plaats van de J.. Ach nouja, ik ben ook wel een ietsiepietsie harig. Het is hier in huis iedere dag verHaardag dus eigenlijk is er niets mis met die typfout! Toch heb ik liever een verJaardag als ik mag kiezen. Dan zijn er altijd leuke of lekkere kado’tjes zijn en nog fijnere knuffels dan normaal… en en en… Te veel om op te noemen!

Maar ik ben dus zojuist een Veteraan geworden, want vanaf acht jaar mag je jezelf zo noemen. Ik weet nog niet of ik er heel erg blij mee ben maar ik vind het wel lekker om verwend te worden dus ik zal jullie gelijk even laten zien wat ik allemaal gekregen heb!

Feestje 8 jaarEcht smullen die runder-oren en het schapenvet gaat er ook wel goed in. Dus eigenlijk hebben we lekker en verantwoord gegeten. Nou maar hopen dat ik nog beter in mijn vacht ga zitten :).

Zien jullie het al dat ik 8 ben??? Eerlijk antwoord geven hoor!

Børre heeft uiteraard ook mee mogen genieten van de snacks maar voordat ik het wist kon Suus haar er niet meer mee op de foto zetten omdat het al op was… En dan zeggen ze dus dat IK mijn eten naar binnen schrok hè, maar zij kan er ook wat van!

Ik ga even kijken of er nog meer te smullen valt…. *snuffelt rond*

Ja ja ondeugend & nieuwsgierig zal ik altijd blijven.
Pure gekte qua karakter maar ik ben ook wel heel lief hoor!

Dikke Lebber,
Evy.

Verhaal van de dag

Leave a Reply