Waggelstaart

Dit weekend hebben Borre en ik het geweten hoor…
Suus had het helemaal in haar bol gekregen want we moesten en zouden lekker ver gaan lopen. Ze moet namelijk van haar telefoon bijna 10.000 stappen per dag zetten en dan kun je viervoeters en de uitlaatrondes daar natuurlijk heel goed voor gebruiken!

Pfoeeehhh hee. We zijn twee keer naar de Slinge gelopen (2 km enkele reis) en onderweg ook nog even gestopt bij een opengesteld natuurgebied. Daar bleven we alleen niet zo lang omdat het best warm was. Bij de Slinge kan je afkoelen en Suus natspetteren met uitschudden dus dat vonden wij dan ook veeeel leuker.

Hieronder staan wat foto’s in een collage zodat jullie een beetje een indruk kunnen krijgen. Het aantal stappen halen is niet gelukt, maar we hebben het wel fijn gehad :-).

20161027_135900Tot de volgende wandeling!

Dikke Lebber,
Evy.

Verhaal van de dag

Leave a Reply