Wandelgang-praat

Ik zal jullie eens wat leuks verklappen.

Ik heb het ook zojuist vernomen toen Jaap en Suus met elkaar aan het praten waren, maar er schijnt een heel leuk weekend aan te komen binnenkort. We gaan namelijk naar de camping en dan zitten er allemaal Golden vriendjes en vriendinnetjes in de buurt op een huisjespark en daar gaan we dan verschillende wandelingen en spelletjes mee doen.

Je kunt wel begrijpen dat wij na zo’n weekend gelijk 3 weken vakantie willen om weer uit te rusten hahaha! Wij zijn altijd extra blij als we met soortgenoten kunnen spelen dus ik denk dat het een dolle boel wordt. Misschien zijn de tweebeners ook wel moe hoor, maar ik heb het nu even over mezelf.

Het is lekker in de buurt dus wij kunnen gewoon in de caravan slapen, maar we doen wel lekker mee met de activiteiten. En niet te hard zeggen hoor, maar het spookt door Suus haar hoofd dat wij met z’n tweeën ook een nachtje daar gaan slapen. Eerst wilde Suus niet in verband met haar studie, maar toen ze in mijn ogen keek bedacht ze zich dat ze waarschijnlijk toch niet meer zou gaan leren ‘s avonds. Gertjan, Jaap en mijn blondinnetje gaan dan wel weer terug naar de camping want op mij letten is al vermoeiend zat hihihi!

Ik gok dat Suus haar camera meeneemt en dat jullie dan wel hier op de blog een verslagje te lezen krijgen, maar ik geef geen garantie! Suus zegt steeds het woord dat klinkt als tentamen en dat schijnt een big deal te zijn.

Ik dacht dan weten jullie alvast dat er wat leuks op de blog komt binnenkort :).

Ondertussen droom ik nog steeds van lekkere brokjes…

Dikke Lebber,
Evy

Verhaal van de dag

Leave a Reply