Soppie erdoor…

Het was volgens de baas wel weer eens tijd voor een badje.
Ze hebben ontdekt dat er zoiets zit bij een benzinestation en dat is niet zo heel ver van huis. Lekker makkelijk, want zo wordt hun bad/douche niet helemaal vies. De tuinslang wordt ook weleens gebruikt maar dat is meer iets voor in de zomer omdat daar alleen maar koud water uti kan komen. Dan is het echt niet grappig meer en ren ik het liefst gewoon lekker weg.

Dus mijn blondinnetje en ik moisten er maar weer aan gaan geloven. Nee we hadden geen zin, maar we hebben ons wel goed gedragen! Je kan wel aan onze koppies zien dat we er erg blij mee waren… Ach mijn blondinnetje vond het echt wel een beetje eng in het begin want ze stond helemaal te trillen. Gelukkig werd ze wel snel rustiger. Ik heb haar bekeken vanuit de auto want ik was al door de wasstraat geweest.

borre-ws evy-ws

We warden wel heerlijk gemasseerd en uiteraard ook een beetje met de handdoek afgedroogd voordat we weer de auto in moesten. Het was weer een hele ervaring.
We gaan maar gauw kijken waar de eerste blubberpoel is want dit luchtje bevalt me niet zo. Ik houd van vieze luchtjes. Het liefst dode vis ofzo. Maarja dat vinden de tweebeners niet altijd even fijn…

Voor nu zijn we dus nog redelijk schoon, ik denk dat we dat volhouden tot het weekend…

Er komt binnenkort wat leuks op de blog! Stay tuned…

Dikke Lebber,
Evy

Verhaal van de dag

Leave a Reply