Mooi strand!

Daar ben ik alweer met een blogje! Jullie worden wel erg verwend zeg door mij! Het was hiervoor een soort stilte voor de storm!
Ik ben afgelopen weekend een paar keer naar het strand geweest. Door de aswolk die -vanuit Ijsland- Europa in zijn macht houdt, hebben wij hier tegenwoordig nog mooiere zonsondergangen!! Suus zou Suus niet zijn als zij dat niet op de foto wil zetten natuurlijk!

Ik was natuurlijk heel erg blij dat we zo vaak gingen, want het strand is mijn favo speelplek! Vaak kom ik ook andere honden tegen. Soms met een baasje waarmee die dan aan het spelen is. Ik wil dan weleens de bal pakken van die andere hond. Niet verder vertellen hè… Ik doe het wel stiekem namelijk, want die bal is helemaal niet van mij!! Ik ben wel zo lief om hem uiteindelijk weer terug te geven aan zijn rechtmatige eigenaar, het kan soms alleen even duren ;-).

Hieronder kunnen jullie een aantal foto’s zien van mij:
               

                       

Zanderig Pootje,
Evy

PS: Het filmpje komt er van de week aan hoor!

Verhaal van de dag

1 comment


  1. super mooie foto’s suus!
    Wauwie!

    Wat een bofkont is Evy dat ze zo vaak naar het strand gaat!

Leave a Reply