Plons…? Jippie A Jeee!

Hello allemaal,

Ik ben vandaag zoals al in het vorige blogje stond, weer naar Ockenburgh geweest. Vandaag kwam Laura mee en dat was erg gezellig! Zij had ook haar camera mee genomen dus ik werd van alle kanten geklikt!

Allemaal rare poses werden aangenomen om een beetje een fatsoenlijk beeld van mij op de foto te krijgen..
MAAAAAR!! Het is wel gelukt!! Kijk maar eens gauw naar het resultaat!

Laura en ik:

Ik lik mn bekkie af… Jummie, stokken!!

Spelen met de tak is leuk!

En ik hou alle kanten in de gaten natuurlijk!!

Ik weet niet of jullie het zullen geloven hoor maar ik heb ook nog gezwommen! Ik weet dat ik afgelopen maandag nog erg bang was maar vandaag heb ik mezelf echt overtroffen!! Suus had zulke stomme grapjes over mij gemaakt dat ik dacht: Ik doe het gewoon want dan ben ik daar ook gelijk vanaf!

Nu volgen een paar water foto’s:

uitwapperen maar!

Van het zwem-moment zelf zijn helaas geen foto’s gemaakt maar er is wel gefilmd! Als het Suus lukt om de filmpjes te bewerken dan komen ze in mijn videogalerij te staan!

Zo en nu ga ik weer slapen..

Morgen komt het verhaal van de cursus en de snackbal nog hoor, dat vergeet ik heus niet maar ik vond dit net even wat belangrijker om te vertellen..

Poot,
Evy

Oh ja! Voor ik het vergeet! Ik zit al over de 900 hits, echt super tof zeg.. Ik word wel heel erg nieuwsgierig wie er allemaal op mijn pagina komen kijken… Zouden jullie ook eens een reactie willen plaatsen?? Thnx!

Verhaal van de dag

2 comments


 1. Bas

  Hey dapper teefje!!

  Wat lees ik nu voor stoer verhaal!
  Ik ben ape trots op je dat je hebt gezwommen… Ik weet hoe leuk het is… Als ik water zie wil ik er altijd in, helaas mag ik van mijn vrouwtje niet altijd…

  Bij ons zitten er zwanen in het water en hoewel ik een stoere duitse herder ben, schijnen die krengen heel erg gevaarlijk te zijn!!!

  Lebber…
  Je Bas

Leave a Reply