Over mij!

Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Evy.

Ik ben de leuke/lieve Golden Retriever (viervoeter) van Suus. Ik ben een teefje van ongeveer acht jaar oud en ik belandde ineens in het asiel in Den Haag. Ik heb geen idee hoe het kwam maar gelukkig kwam Suus mij op 28 oktober 2009 redden (ik werd toen 2,5 geschat). Helaas was ik net loops geworden… Dus ik moest nog 3 weken blijven zitten in het asiel. Gelukkig had ik in die drie weken wel iedere dag een paar uurtjes gezelschap van Suus, want ze vond mij erg leuk! Soms kwamen er ook andere mensen mee en dat vond ik altijd erg gezellig! Ze kwamen zelfs op zondag om met mij te lopen!!

In het asiel ben ik wel super lief behandeld en ik kreeg lekker voer, dus zo erg vond ik het daar niet… Een warme mand is toch altijd wel lekkerder, en die heb ik gevonden hoor!
Nu is het op woensdag avond steeds weer ‘n feest want dan gaan Suus en ik naar cursus. Die cursus word gegeven in het asiel en dan zie ik ook weer de mensen die mij toen verzorgd/geknuffeld hebben.

Eventjes wat Facts!

Mijn Bijnamen:
– Evertje
– Buddy
– Schuddekont
– Dikke [ik was wat aan de bolle kant, nu niet meer!]
– Woef(ie)

Leukste speeltje:
Piep speeltjes [maar die gaan steeds kapot :(], Stokken om op te kauwen.. Een bal waar ik achteraan kan rennen.

Lekkerste snoepies:
Frolic, kauwstaven, Rodiworst, Appel.

Leukste kunstje:Boeren vinden de mensen altijd wel grappig. Ik doe dat regelmatig. Soms hard en soms zacht. T liefst heel dicht bij een gezicht van een mens, hihihi!

Er zijn ook horoscopen voor honden net zoals bij mensen, hou je vast, want dit ben ik!

Ram 21/03 – 20/04.
Deze honden barsten van de energie, zijn vrolijk, ongecompliceerd, houden van aandacht, worden graag geaaid en geknuffeld en zijn nooit verlegen. Ze zijn initiatiefrijk en zullen niet zo snel terugdeinzen als ze het aan de stok krijgen met een andere hond. Ze kunnen er niet goed tegen als ze onterecht bestraft worden en kunnen hun vertrouwen verliezen. Hun goede gedrag beloon je met een speciale lekkernij. Het lastigst van dit sterrenbeeld is om ervoor te zorgen dat ze je gehoorzamen. Ze hebben een consequente aanpak en training nodig.

Hieronder staat een foto van Suus en mij in de loop-periode bij het asiel.

Het loggen is misschien niet dagelijks maar zeker wel 3x per week!
Ik hoop dat jullie hier veel plezier gaan beleven!

Pootje,
Evy

Leave a Reply