Wandelen met..

Op deze pagina komen verhaaltjes te staan over mijn belevenissen die ik heb gehad met de vrienden/bekenden van Suus. Zij vertellen hier wat ze van mij vinden!

Dusss.. heb je een keer wat leuks meegemaakt met mij wat je graag wilt vertellen aan iedereen? Schroom dan niet om je stukje in te sturen naar: daily.evy@hotmail.com
Ik zal het dan hier onder op de site zetten! Er is geen limiet aan de karakters, schrijf er maar gewoon op los!
Eerlijkheid duurt het langst, dus als er minder leuke dingen zijn gebeurd kan je dat ook gewoon schrijven natuurlijk hè! Dan probeer ik er wat van te leren en het dus de volgende keer beter te doen.

————————————————————————————————————————————————–
Lieve Evy,

Nadat Suus mij echt bijna smeekte om een stukje te schrijven voor Wandelen met.. (lees: ze hing aan mijn been een bestookte me met duizenden sms’jes) heb ik besloten om dan toch maar eens een klein stukje te gaan schrijven.

Oké, even alle gekheid op een stokje, natuurlijk deed Suus dat niet. Ook al stuurde ze me wel een sms’je met er in: Heb je al ’n stukje voor Wandelen met… ingestuurd. Lol! Dus vandaar eigenlijk dit stukje. Wel zou ik even moeten denken wat ik precies ga vertellen, aangezien er al een paar leuke dingen gebeurt zijn, wanneer ik wel eens mee liep met Suus.

De eerste keer kan ik me nog ontzettend goed herinneren, je zat nog in het asiel aangezien je loops was en Suus nog even moest wachten tot je mee naar huis mocht. Op een best wel mooie dag (geloof ik) hadden Suus en ik afgesproken dat ik met haar mee ging om samen met je in het bos te lopen, en zo gezegd zo gedaan. Ik geloof dat we rond 2 uur bij het asiel aankwamen en na even gewacht te hebben gingen we op pad. We liepen een stuk en ging even lekker zitten op een bankje om wat te eten. En voor dat ik wist lag ik samen met jou boven op mij op de grond. Wat natuurlijk behoorlijk lachwekkend was en er moest ook meteen een foto gemaakt worden.

En een andere keer gingen we naar het bos waar je de dag er voor ook was geweest, en probeerde Suus en ik je te laten zwemmen. Natuurlijk moest jij hier niks van weten en besloot je lekker te wachten tot de stok naar je toe kwam drijven. Maar uiteindelijk ben je toch twee keer een stukje dieper gegaan en heb je zelfs nog eens een keertje gezwommen!

Ik denk dat dit stukje wel weer lang genoeg is geworden voor nu, binnenkort als we weer gaan wandelen met zijn drieën schrijf ik misschien wel weer een stukje, als er natuurlijk wat leuks gebeurd. Ik hoop jullie weer snel te zien!

Dikke kus
Laura

1 comment


Leave a Reply